Guzik-danst

Voor specifieke doelgroepen

Vergeetmenietjes

Te mooi om waar te zijn...


Terug

Te mooi om waar te zijn...Is de tweede voorstelling onder het project 'Op de plek'


Twee dames en hun butler doen er alles aan om de werkelijkheid van alledag te ontvluchten en dromen weg in hun zoete fantasiewereld. Maar de reis door hun dromen verloopt niet zonder problemen.


'Te mooi om waar te zijn...' is een grappige en tegelijkertijd ontroerende voorstelling over vriendschap, afstand, nabijheid, verlangens en dromen. Er zijn geen woorden nodig om te vertellen wat er werkelijk aan de hand is. Dans en mimiek spreken een duidelijke taal...


Door de humor en de universele thema's wist Guzik-danst met haar voorstelling ' Te mooi om waar te zijn...' haar doelgroep uit te breiden. De voorstelling speelde meer dan 90 keer in verpleeg en verzorgingshuizen, psychiatrische inrichtingen, T.B.S Klinieken in kinderziekenhuizen en op scholen.


MEER (comming soon...)

Konzept 'Op de plek': Guzik-danst Choreografie en Dans: Katja Grässli en Mariska Koopman Butler: Jeroen Strijbos Muziek: StrijbosvanRijswijk Hoeden: Sandra scheffers Repetitor: Sonia Si Ahmed


Project 'Op de plek' met de voorstelling 'Te mooi om waar te zijn ' werd mogelijk gemaakt door: de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland, Stichting Sluyterman van Loo , Stichting RCOAK en Stichting vrouw en werk.

/

CH

NL